14. April 2021

BITCOIN KURGERES BARE TIL $ 10.900 – OG ANALYSTER TÆNKER KORTVARIG UPSIDE ER LIGE

Bitcoin har konsolideret omkring $ 10.700 i løbet af det sidste antal dage efter at have ramt $ 10.200 tidligt i denne uge.
Mønten steg bare højere sammen med en positiv åbning på ældre markeder.
Prisen på BTC er nu $ 10.900, den højeste pris på omkring en uge for den førende kryptokurrency.
Analytikere tror, ​​at Bitcoin muligvis har plads til at strække sig opad, da det genvinder modstand i de høje $ 10.000.
Under bevægelsen højere blev millioner afviklet på tværs af marginplatforme.
Dette antyder, at der var nogle handlende positioneret kort inden åbningen af ​​ældre markeder.

BITCOIN HAR VÆRELSE TIL AT FLYTTE TIL UPSIDEN

Analytikere tror, ​​at Bitcoin vil strække sig højere på kort sigt.

En analytiker delte netop diagrammet nedenfor og viste vigtigheden af ​​det løbende skridt højere. Bitcoin bryder højere nu, antyder diagrammet, vil betyde, at det snart vil flytte for at teste modstanden på $ 11.200-11.400, hvor kryptokurrency bundede mange gange under baade tilbagekaldelser i august.

14 BTC og 95.000 gratis spins til hver spiller, kun i mBitcasino’s Exotic Crypto Paradise! Spil nu!
Diagrammet bemærker dog, at det efter et rally mod dette niveau kunne vende tilbage til omkring $ 10.600. Dette er i tråd med en stemning, der deles af andre analytikere, om at Bitcoin sandsynligvis er i den periode af sin markedscyklus, hvor den vil konsolideres i flere uger i stedet for at etablere en fast retning.

Diagram over BTC’s prishandling de sidste par uger med analyse foretaget af kryptohandler Inmortal Technique. Diagram fra TradingView.com
Desværre kan Bitcoin Era udsigter på mellemlang sigt være dystre.
Josh Olszewicz, analytiker hos Brave New Coin, rapporterede netop, at Bitcoins en uges MACD har åbnet rødt for første gang siden april. Dette antyder, at den fremherskende tendens på mellemlang sigt kan være baade trods den nylige prishandling til opad.

1W $ BTC

MACD ÅBNER RØDT FØRSTE GANG SIDEN 20. APRIL

… UDVIKLING… pic.twitter.com/ME9wGtyoCn

– Josh Olszewicz (@CarpeNoctom) 28. september 2020

En korrektion på mellemlang sigt ville stemme overens med den normale usikkerhed, som markederne ser omkring tidspunktet for præsidentvalget sammen med den sæsonmæssige svaghed, der ofte ses i oktober og november.