Bitcoin prijs blijft stabiel voor de eerste week van juli

De prijs van Bitcoin heeft deze week geen enkel record gebroken, maar dat is een goede zaak.

De prijs van Bitcoin sputterde deze week, mompelde en eindigde in een slechtere positie dan toen het begon. Vanaf zondag 5 juli is de prijs $9.049.

Maar als handelaren deze week één ding van hun werk zullen wegnemen, dan is dat zeker dankbaarheid voor de relatieve stabiliteit van Bitcoin.

Misschien niet kenmerkend voor een cryptocrisis die bekend staat om zijn volatiliteit, was de wekelijkse high van Bitcoin, $9.310, niet zo ver verwijderd van de wekelijkse low, $9.011.

Vergelijk dat met de rotsachtige weg van Bitcoin Evolution door 2020 in de afgelopen maanden, het is gestegen van $4.106 naar soms $10.000 en de eerste week van juli leek vrij stabiel.

Er was wat commotie in het midden van de week. Op woensdagmiddag steeg de prijs van Bitcoin van ongeveer $9.165 naar zijn wekelijkse hoogtepunt, $9.310, voordat het plotseling daalde naar ongeveer $200 dollar op donderdagmiddag, toen het daalde van ongeveer $9.262 naar $9.040 in minder dan twee uur.

En Bitcoin eindigde de week in een slechtere positie dan het begon. Het begon de week op ongeveer $9.150 en vanaf zondagmiddag lijkt het erop dat het bijna $9.000 zal zijn.

Maar waarom zou je je haren splijten? Terwijl de rest van de wereld geconfronteerd wordt met een economische ineenstorting als regeringen blanco cheques uitschrijven om hun landen door de pandemie heen te helpen, doet Bitcoin het…goed.

Het is zeker hersteld van zijn coronavirus crash van midden maart, waarbij de prijs van Bitcoin in tweeën werd gesneden. Het is er niet in geslaagd om de cijfers van februari te overtreffen – ongeveer 10.000 dollar – maar, meh! We zitten midden in een wereldwijde pandemie.

Dieser Beitrag wurde am 6. Juli 2020 veröffentlicht, in Bitcoin. Setze ein Lesezeichen mit dem Permanentlink.